IMG_6497.jpeg
 

amfiteatre

Aquesta temporada presentem

 

LA COMPANYIA

 

Amfiteatre és una joveníssima companyia de teatre sabadellenca, fundada el 2015 pel director i dramaturg sabadellenc Tom Colomer i l’equip de la seva primera obra, Llestos, que es va estrenar a l’Estruch l’abril del mateix any i es va haver de repetir a la ciutat fins a nou cops a causa de l’enorme demanda, omplint sempre els teatres com diversos centres cívics, La Bàscula o l’Alternativa. Això és el que en va dir la crítica.

Hem crescut molt des d’aquell llunyà 2015 i hem omplert també, el 2017, amb l’espectacle Confiteor, l’Acadèmia de Belles Arts, que amb nosaltres va reobrir molts anys més tard les portes a la programació teatral. Confiteor es va representar també –per demanda del públic– dues sessions més al pati del Conservatori de música de la ciutat.

 
 

Actualment Amfiteatre prepara La Trilogia del Poble, un projecte triennal que enfronta l’individu i el poble a través de tres enormes peces teatrals que seran representades a Sabadell les tres pròximes primaveres (2019, 2020, 2021). Enguany s’ha representat Coriolà, i la pròxima entrega de la Trilogia serà Un Enemic del Poble, el maig del 2020.

A més, aquest any Amfiteatre portarà a l’Acadèmia de Belles Arts una obra de Patrick Süskind, El Contrabaix.

Després de l’èxit de Coriolà el passat maig a l’Escola Sant Nicolau, aquest novembre es faran dues representacions més de l’obra a La Quartera, al barri de Gràcia de Sabadell.

 
Confiteor_1.jpg

Pròximes funcions